AI Lightroom redigering med Imagen AI

raw redigering Sep 13, 2022

Se for deg at du kommer hjem fra en lang dag med fotografering, og du begynner å tenke på den enorme jobben med å få redigert alt dette… Hvor deilig hadde det vært å ha noen andre som hjalp deg med store deler av jobben? Nå er det mulig! Imagen AI er et nytt verktøy som redigerer bilder i store kvantum, på kort tid og til en rimelig penge. Og det beste av alt - det redigerer som du ville gjort selv og lærer av dine endringer!

Klikk her for å teste Imagen AI helt gratis på 1.000 bilder.

Om Imagen

Yoav Chai, en av skaperne av Imagen AI, var fortvilet over at bilderedigering skulle være så tidkrevende og forteller:

“For to og et halvt år siden ansatte jeg en frilansfotograf for å dokumentere en av de lykkeligste hendelsene i mitt liv - bryllupsdagen min. Å jobbe med ham viste seg å bli en kjempesuksess på selve dagen – og en nervepirrende ventelek de påfølgende ukene.

Da jeg ringte ham en måned senere og bildene enda ikke var klare, ble jeg nesten bekymret for at bryllupsbildene mine var tapt - om ikke enda verre…

Til min overraskelse var alt i orden, men fotografen var så vidt i gang med å behandle og redigere bildene våre.

Tre måneder senere fikk vi dem endelig!

Min bakgrunn innen kunstig intelligens (AI) og hele denne prosessen fikk meg til å tenke, "tar det virkelig så lang tid for fotografer å levere det de selger?”. Som fotograf selv vet du at svaret på dette spørsmålet er "ja"…

Men hvorfor skulle det være slik i 2021?

Hva om jeg fortalte deg at du kan ha den beste og mest effektive fotoredigerings-assistenten i verden, men det er faktisk deg - i AI?”

 Ai er en simulasjon av menneskelig intelligens i dataform.

 

Slik funker det

Imagen AI er en desktop app som analyserer og redigerer bildene dine i Lightroom. Når du åpner appen kan du se gjennom Lightroom katalogene dine og velge ut hvilke bilder du ønsker å redigere. Du kan sortere ved bruk av filtrene du kjenner til fra Lightroom. Når du har funnet frem bildene kan velge en redigeringsprofil og noen minutter senere får du e-post om at bildene dine er klare.

Du kan velge om du vil at Imagen skal analysere din unike stil og redigere som du ville gjort, eller om du ønsker å bruke en "Talents" profil. Disse profilene er ferdiglagde bildestiler fra andre profesjonelle fotografer. 

For å lage din egen profil må du sende inn 5.000 bilder slik at Imagen AI kan lære å kjenne din stil. Dersom du ikke har 5.000 redigerte bilder som du er fornøyd med kan du bruke en Talents profil i mellomtiden.

Hva skiller Imagen AI fra Lightroom presets?

En vanlig Lightroom preset kopierer justeringer fra en tidligere redigering og kan legges på et nytt sett med bilder for å oppnå lignende resultat. Men ettersom bildene i utgangspunktet er forskjellige må det mye justering til før de nye bildene er ferdige.

Imagen AI derimot analyserer bildene og gjør nødvendige justeringer basert på bildets kvaliteter og lys slik at du alltid vil få bilder du er fornøyde med.

Imagen kan justere og redigere alle de basic verktøyene i Lightroom:

 

  • White Balance—temperature, tint
  • Tone—exposure, contrast, highlights, shadows, whites, blacks
  • Presence—clarity, vibrance, saturation, texture, dehaze
  • Farger—hue, saturation, luminance

I tillegg kan du velge at Imagen skal rette opp og beskjære bildene dine.

 

Pris

Bilderedigering med Imagen koster 5¢ per bilde og du betaler en fast sum på 7 USD per måned. Dersom du redigerer for mindre enn $7 vil det resterende beløpet bli overført til neste måned og fremtidig redigering. Oppretting koster 1¢ per bilde, beskjæring koster 1¢ per bilde. Abonnementet hos Imagen er uten binding og kan avsluttes når som helst.

 

Test det gratis

Klikk her for å teste Imagen AI helt gratis på 1.000 bilder.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.