Undervisning - Personlig opplæringsprogram

Har du lyst til å ta noen snarveier?

Lovise deler alle sine hemmeligheter og tilbyr 1-1 undervisning og oppfølging slik at du kan få svar på dine spørsmål og hjelp til å nå dine mål!

1-1 er for deg som...

  • …er klar for å satse!
  • …vil nå lengre, kjappere!
  • …føler du sitter fast og ikke når målene dine.
  • …vil lære å tjene penger på produktsalg!
  • …vil ha flere kunder!
  • …ønsker å booke drømmekunder!

Instruktør, fotograf Lovise Gard

På få år har Lovise blitt en av landets mest suksessfulle bryllups- og portrettfotografer. Kombinasjonen av lidenskap for yrket og den brennende gløden av å lære bort er uslåelig når hun holder kurs.

Siden 2020 har Lovise delt av sin kunskap og glød for faget. På disse årene har hun via både nett- og fysiske kurs lært bort mye av det hun kan til flere hundre fotografer!

Fyll ut kontaktskjemaet under om du er klar for å ta din business til et nytt nivå, eller om du har spørsmål om 1-1

Startpakker

(Pris per enkelt time: 3500,-)

Enkel:

3 måneder

(3 timer)
9.450,-  (spar 1.050,-)

Medium: 6 måneder

(6 timer)
17.850,- (spar 3.150,-)

Et år med forbedring


(12 timer)

31.500,- (spar 10.500,-)

Vi skreddersyr et program basert på det du trenger hjelp med. Timene foregår på Zoom og du kan selv bestemme om du vil bruke timene intensivt eller spre dem utover og ha en time i uka eller måneden. Her kan du spørre om absolutt hva som helst. Ingen spørsmål er dumme og alt er innafor.

Tilbakemeldinger fra tidligere elever

Anbefales for deg som vil speede opp utviklingen din! Investér i utviklingen og firmaet ditt for en raskere utvikling og spart hodebry.

SIW HELEN BØ

Lærte meg alt jeg lurte på, og mye mer! Jeg lærte til og med en hel del om ting jeg ikke visste jeg lurte på en gang!

ANITA KOLNES

Har hatt 8 timer med 1-1 veiledning, og kan si at jeg har kommet ut med erfaringer og kunnskap jeg nå ikke kunne vært for uten!

ALVILDE K. ABELSEN

Slik funker det!

Først møtes du og Lovise (online) for å bli litt bedre kjent, og kartlegge dine behov, mål og ønsker for bedriften. Du vet kanskje ikke konkret hva du trenger, og kanskje er alt du vet at du sitter litt fast. Det gjør ingenting, Lovise hjelper deg, og sammen finner dere løsninger.

 

Vi tilbyr 3 forskjellige pakker, med ulikt antall timer som fordeles jevnt over tid, slik at det er lettere for deg å jobbe strategisk mot dine mål. De fleste undervisnings-timene foregår online, over Zoom, men du kan også velge å møtes fysisk på kontoret på Karmøy.

 

Det anbefales å ha én time i måneden, men dette kan tilpasses dine behov. Lovise skreddersyr en plan til deg, basert på dine ønsker og behov. Hun guider deg gjennom det du trenger å vite, og setter opp en konkret liste over hva du bør fokusere på fremover. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål og få svar på det du lurer på gjennom hele prosessen.

Fyll ut kontaktskjemaet under om du er klar for å ta din business til et nytt nivå, eller om du har spørsmål om 1-1

Usikker på om dette er noe for deg?

Book en gratis 15 min. samtale for å snakke om dine ønsker og mål, samt finne ut om Lovise kan hjelpe deg å oppnå dem.

Book gratis samtale

Ikke helt dette du så for deg?

 

For Fotografer arrangerer også flere fysiske kurs som Pop-Up Workshop™: "Shitty Location" eller "Posering & Stemning". I fjor lanserte vi også Advanced: Bryllupsworkshop og Basic: Intro til bryllupsfoto.

Les mer