Har du lyst til å ta noen snarveier?

Lovise deler alle sine hemmeligheter og tilbyr 1-1 veiledning slik at du kan få svar på dine spørsmål og hjelp til å nå dine mål!

1-1 er for deg som...

  • …er klar for å satse!
  • …vil nå lengre, kjappere!
  • …føler du sitter fast og ikke når målene dine.
  • …vil lære å tjene penger på produktsalg!
  • …vil ha flere kunder!
  • …ønsker å booke drømmekunder!

Fyll ut kontaktskjemaet under om du er klar for å ta din business til et nytt nivå, eller om du har spørsmål om 1-1

Enkel: 3 timer

7.000,-

Medium: 6 timer

12.000,- (spar 2.000,-)

Et år med forbedring:
12 timer

19.000,- (spar 5.000,-)

Vi skreddersyr et program basert på det du ønsker hjelp med. Timene foregår på Zoom og du kan selv bestemme om du vil bruke timene intensivt eller spre dem utover og ha en time i uka eller måneden. Her kan du spørre om absolutt hva som helst. Ingen spørsmål er dumme og alt er innafor.

Tilbakemeldinger fra mentoring-kunder

Anbefales for deg som vil speede opp utviklingen din! Investér i utviklingen og firmaet ditt for en raskere utvikling og spart hodebry.

SIW HELEN BØ

Lærte meg alt jeg lurte på, og mye mer! Jeg lærte til og med en hel del om ting jeg ikke visste jeg lurte på en gang!

ANITA KOLNES

Har hatt 8 timer med 1-1 veiledning, og kan si at jeg har kommet ut med erfaringer og kunnskap jeg nå ikke kunne vært for uten!

ALVILDE K. ABELSEN

Slik funker det!

Først møtes du og Lovise (online) for å bli litt bedre kjent, og kartlegge dine mål og ønsker for bedriften. Du vet kanskje ikke konkret hva du trenger heller, kanskje du bare vet at du sitter litt fast. Det gjør ikke noe, Lovise hjelper deg og finner fort ut hva som kan hjelpe din business.

 

Vi tilbyr 3 forskjellige pakker, med ulikt antall timer som fordeles jevnt over tid, slik at det er lettere for deg å jobbe strategisk mot dine mål. De fleste mentoring-timene foregår online, over Zoom, men du kan også velge å møtes fysisk på kontoret på Karmøy.

 

Vanligvis møtes vi én time i måneden, men dette tilpasser vi slik at det passer deg. Lovise skreddersyr en plan til deg, basert på dine ønsker og behov. Hun underviser og guider deg gjennom det du trenger å vite, også setter hun opp en konkret liste over hva du bør fokusere på fremover. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål og få svar på det du lurer på gjennom hele prosessen.

Fyll ut kontaktskjemaet under om du er klar for å ta din business til et nytt nivå, eller om du har spørsmål om 1-1

Usikker på om dette er noe for deg?

Book en gratis 15 min. samtale for å snakke om dine ønsker og mål, samt finne ut om Lovise kan hjelpe deg å oppnå de.

Book gratis samtale