tilbake

- Stylet shoot - 

Champagne spray + champagne tårn

 

2.947,- + mva

 (3683,75kr ink. mva.)

For Fotografer medlemmer 2.479,- + mva
(3098,76kr ink. mva)

Kun 6 plasser!

Fyll ut skjemaet for å melde deg på:

Ved å bestille plass bekrefter du at du har lest, forstått og godtar vilkårene for denne siden. Dette skjemaet er en bindene påmelding. Plassen er garantert når fakturaen er betalt. Forbehold om minst 3stk påmeldte deltagere.

Scroll videre for mer info!

Lovise arrangerer champagne-shoot med brudepar, slik at du kan fylle porteføljen din med bildene du skulle ønske du hadde!

Vi ordner modeller og champagne, du tar med kamera!

Skap bilder med det lille ekstra, og som overbeviser kundene dine til å gjøre det samme!

Dette sier Hanne om denne shooten:

"«Tusen takk for ein strålande fin søndag i Stavanger - eg hadde det utruleg kjekt! Eg sit igjen med så mange stilige bilder!»."

- Hanne Barane

Arrangør, fotograf Lovise Gard

På få år har Lovise blitt en av landets mest suksessfulle bryllups- og portrettfotografer. Kombinasjonen av lidenskap for yrket og den brennende gløden av å lære bort er uslåelig når hun holder kurs.

Siden 2020 har Lovise delt av sin kunskap og glød for faget. På disse årene har hun via både nett- og fysiske kurs lært bort mye av det hun kan til flere hundre fotografer!

Les mer

- Stylet shoot - 

Champagne spray + champagne tårn

 

2.947,- + mva

 (3683,75kr ink. mva.)

For Fotografer medlemmer 2.479,- + mva
(3098,76kr ink. mva)

Kun 6 plasser!

Fyll ut skjemaet for å melde deg på:

Ved å bestille plass bekrefter du at du har lest, forstått og godtar vilkårene for denne siden. Dette skjemaet er en bindene påmelding. Plassen er garantert når fakturaen er betalt. Forbehold om minimum 3stk. påmeldte deltagere.

Scroll opp for mer info!

Bli medlem - spar penger!


Bli medlem i dag og få medlemspris på feks. Stylet Shoot: Champagne spray + champagne tårn og mye mye mer!

COMMUNYTTIG & LUKKET GRUPPE

Vi er først og fremst kollegaer og venner, IKKE konkurrenter. Vi har utrolig mye å gi hverandre og sammen er vi det største og mest levende samlingspunktet for fotografer i Norge.

La oss hjelpe hverandre opp og frem!

RABATTER & ANBEFALINGER

Som medlem får du noen helt fantastiske rabattkoder på programvarer og hjelpemidler som hjelper deg å jobbe mer effektivt og tjene mer penger per kunde.

 

Medlemsportalen

Når du som medlem logger inn på forfotografer.no så havner du i medlemsportalen. Her vil du finne masse kurs og tutorials og tips og triks til alt mulig.

 

Se mer